Kurser i rygestop, stresshåndtering og vægttab.

   
     Kontakt os : 61 18 43 60

Private kurser   arrow

Der udbydes to former for kurser private:

Kickstart kursus – Individuelt og kompakt.

kursus-ind

Kickstartkurset er udformet til rygere, hvis motivation er så stor, at de kun behøver lidt ekstra opmuntring, samt til eks-rygere der har svært ved at lægge nikotin- erstatningen ( plastre mm.) på hylden.

Forberedelserne er ens til alle kurser, men i den korte, komprimerede udgave bruger vi tid på at få fasttømret motiverne bag stoppet. Kurset er individuelt og tager 3-4 timer. Stopbeslutningen giver i reglen god energi, og der bliver lagt vægt på at holde fast i den indledende entusiasme.

Materialer:    “Hvis det er muligt i verden…..”
Orienterende Cd-rom

Prisen for kurset er inkl. alle materialer kr. 1.995.-


Kurser for de seje rygere – personligt og støttende.

Stopcentrets kursus for de seje strækker sig over 3 dage med en timefordeling på 3-2-2. Det er tilrettelagt for at imødekomme ønsket om et personligt kursus med forlænget påvirkning

Efter vi har modtaget din kursustilmelding, får du tilsendt kursusmaterialet, som skal læses, inden du møder op den første dag. Det er vigtigt, at du tager dig tid til denne forberedelse, fordi den hjælper til med at sætte din proces igang og letter din forståelse for processen.

Du får samtidigt tilsendt et skema, som vi beder dig udfylde og medbringe på førstedagen. Disse tiltag er med til at højne din bevidsthed om din rygning. Da du er i færd med at forberede en adfærdsændring, er det afgørende for dit resultat, at du er så afklaret med din rygning som overhovedet muligt.

Herefter er du klar til den første dag, hvor den indledende behandling varer ca. tre timer. Efter denne første dag er du røgfri, og du har brudt med din afhængighed.

De næste to dage fortsætter behandlingen med et til to timer hver dag. Her hjælper vi dig med at fastholde beslutningen og lærer dig at styre uden om faldgruberne.

Hele kurset varer såedes tre dage ialt. Det er den min. tid, kroppen skal bruge på at rense nikotinen og kulilten ud af systemet. I den periode mærker du måske et sug fra abstinenserne. Men kurset giver dig værktøjer og indsigt til at tackle et evt. ubehag. Det er ikke nogen naturlov, at man skal have det ubehageligt ved et rygestop.

Pris inkl. materialer: Kr. 3.450.-