Kurser i rygestop, stresshåndtering og vægttab.

   
     Kontakt os : 61 18 43 60

Rygestop   arrow

Det Nonkonforme Rygestop

Vi har valgt denne titel, fordi kursisten stopper for egen motor uden brug af hjælpemidler. Det sikrer et holdbart rygestop.Skod

Nikotinprodukter som plastre og tyggegummi indgår ikke i kursusstrukturen. Det betyder ikke, at vi tager afstand fra dem. Det betyder blot, at vi ikke synes, at de er nødvendige. Hvis du er af en anden mening, så er det helt fint men brug plastre i stedet for tyggegummi. Plastre er ikke så vanedannende.

Det Nonkonforme Rygestop er ikke en metode. Det er en række forslag til holdninger, som vi gennem årene har set fungere – også på andet end rygestop. Rækkevidden af kurset er således langt videre end den ret enkle øvelse, det er at kvitte tobakken

DET ER IKKE SVÆRT AT HOLDE OP MED AT RYGE!

Det er måden, det gøres på, der gør det svært. Der er næppe mange, der slår et søm i med skaftet på en hammer. Det er både tåbeligt og tager lang tid. Det er imidlertid den måde, mange anvender, når de skal holde op med at ryge.
De vender redskaberne forkert, får en dårlig oplevelse ud af det og giver op. Du har sikkert prøvet det selv,hvis du har prøvet at kvitte smøgerne før.

Et rygestop er en oplevelse. En oplevelse kan have flere kvaliteter. Den kan være god, dårlig, forfærdelig o.s.v.
Hvordan den er, er et resultat af indstillinger og holdninger. Dette er vigtigt, og derfor vil vi gentage:

OPLEVELSEN AF RYGESTOPPET SKABES GENNEM HOLDNINGER.

Komplet præsentation kan hentes her: Rygestop-2013